CESTA DOMOV ala "KRIZOVA CESTA"

Príspevok č.: 52 | 11.11.2010 19:12...TA NEVIEM CI NE HEJ...

Urcite sa kazdy z nas po istom case vracia domov ci uz v pravidelnych intervaloch,alebo len obcas. (rodnu hrudu opacit)

Chapem rozhodnutia tohto druhu, pretoze sa aj ja casto pohravam s myslienkou ist ci neist... Najzakernejsim, ba priam az nekrestanskym sa stava hutanie: no, ale ako sa tam dotrepem ? V kazdom pripade nutne odcestovanie domov, alebo vopred naplanovane s prijemnejsimi motivmi cesty sa stretavaju s divnym harmonogramom, sta by do Dzamahirie ci do puste Gobi. Krajania pochadzajuci zo zapadoslovenskeho kraja neriesia tuto palcivu dilemu z pochopitelneho dovodu. Sadnu na irsky suchoprd a za 2 hodinky su doma...k comu vam gratulujem. Mojou cielovou skupinou, na ktoru by som tu chcel v kratkosti poukazat je znevyhodnena masa ludi pochadajuca z vychodu Slovenska. Preco znevyhodnena ? Nuz pozrime sa veci na zubok... Ak sa ludia, ktori momentale pracuju, studuju,flakaju, ci cicaju v Londyne, pripadne v prilahlych oblastiach ci blizkych mestach ako Oxford, Cambridge alebo Brighton rozhodnu cestovat domov (na vychod) maju okliestene moznosti. Najblizsie letiska k vychodoslovenskemu kraju, ktore kooperuju s leteckymi spolocnostami lietajuce Londyn su: Bratislava, Budapest, Rzesow. KRAAAASA. Z letistnej haly sup ho do autobusu ci taxika,alebo sesternicinej prakamaratky uja auta "doma nemame ani kavovar" a utekacka do na stanicu autobusovu ci vlakovu, pripadne z Budapesti busovanom pred MacDonald, aby sme nezabudli, ze kapitalizmus objavil aj Kosice. ( spominam Kosice, pretoze som kosican, o Presove, Vranove, Michalovciach, Humennon, Snine, Stropkove, Medzilaborciach a inych ani nehovorim... su este dalej...) Pointou celej dufam, ze diskusie je, aby si vychodniari uvedomili, ze ich je tu v UK - EUROPE jag hadov, ale cestujeme domov ako z Nepalu. Neda mi nespomenut, ze platime za letenky ako kazdy iny, ale domov sa dostanem az ked ti stastnejsi uz maju dve opice za sebou, pripadne 3 cisla...My vtedy dorazime domov upachteni ako muly za co platime navyse. Zaujimalo ma teda, preco nemozu lietat Kosice ci Poprad do Londyna... Obrezanemu Ryanaru som sa vyhol co i len napisat, aby si neuctovali za otazku i odpoved, ale spomenul som si na Danube wings, ktory operuju z Popradu aj Kosic. Na otazku,ci neuvazuju o priamej linke do Londyna som dostal odpoved, ze ZATIAL o tom nerozmyslaju, ale ze to NIE JE vylucene... Takze dalsi mackopes...Preto som sa rozhodol, napisat par riadkov, aby sme rozpumpovali diskusiu a na zaklade (dufam) zaujmu, kto vie... mozno sformulujeme peticiu. Prosim, kazdeho kto ma k danej teme co povedat, nech napise svoje postrehy pripadne navrhy. Najednoduchsie je samozrejme kliknut inam, ale skuste to posunut aj vy sami prispevkom ci frasbuknutim, twitnutim ci copy - paste, to uz necham na vas.

S uctou...TA NEVIEM CI NE HEJ...

PS: tu je link na kontaktny formular (Danube wings), skuste ich bombardovat vasimi ziadostami o priamu linku do Kosic, hadam sa customer service prebudi.

http://www.danubewings.eu/lris-presentation/contactUs

 

 

 

Registrujte sa alebo sa Prihláste pre pridanie príspevku

Príspevok č.: 85 | 18.06.2011 22:21profesor

Reakcia na príspevok č.: 52

Ahojky, ja namiesto toho, aby som kupoval darčeky rodine, vyhodím pri každej ceste domov 500 EUR za prenájom autíčka v BA na 3 týždne. Ináč by som sa domov ani nedostal. A nebývam ani tak na východe.

Registrujte sa alebo sa Prihláste pre pridanie príspevku

Príspevok č.: 93 | 06.11.2011 10:20M trans

Dobrý deň,

sme firma, ktorá Vám vie pomôcť s prepravou z letísk Krakow, Katowice, Rzesow, Bratislava,  Viedeň, Budapešť atď. do celej SR priamo až pred vchod Vaších dverí. Zaoberáme sa pravidelnou prepravou osôb z letísk a na letiská EÚ. Máme stanovené pevné max. ceny prepravy bez iných skrytých poplatkov, napr.: POPRAD - KRAKOW letisko / 50€ za auto...
Cena môže byť už len nižšia...čím viac ľúdí, tým menšia cena!!!
Naším cieľom je všeobecná spokojnosť zákazníkov, ktorú dosahujeme bezpečnou, pohodlnou a hlavne spoľahlivou prepravou.
Na všetky Vaše otázky Vám radi odpovieme na m.markoci@centrum.sk alebo na t.č.: +421 902 754 367 aj SMS...

Teší sa na Vás vaša spoľahlivá preprava M trans www.poprad-krakow.sk

 

Registrujte sa alebo sa Prihláste pre pridanie príspevku