Príspevok č.: 2 | 10.10.2009 19:01median
Po prílete na Londýn Stansted ako sa dostanem do centra - Aký tarif si mám vybrať?
ďakujem
m.
SK fórum je založené na podnetných príspevkoch svojich priaznivcov.
Veríme, že svojimi skúsenosťami, radami pri riešení problémov i inými cennými informáciami pomôžete napĺňať portál, ktorý si obľúbi široká verejnosť vďaka komunikácii a radám prospešným pri zdolávaní starostí z bežného života, z pracovného prostredia a vzťahov s inými kultúrami.
Želáme si, aby sa SK fórum stalo podnetným pomocníkom pre našich krajanov žijúcich vo VB.
Tešíme na Vaše osobné postrehy a poznatky, s ktorými sa radi podelíte a ktoré si máte možnosť vymieňať prostredníctvom tohto fóra.
263953x | Práca v Anglicku |
---|---|
255015x | Živnosť v EÚ |
225281x | Cesta do Anglicka |
195829x | Slovenská ambasáda v Londýne |
177715x | Bývanie v Anglicku |
165373x | Slováci v Anglicku |
138355x | Ubytovanie v Londýne |
136676x | Po návrate na Slovensko |
130582x | Štúdium v Anglicku |
122094x | Ako si nájsť prácu v Anglicku |
Po prílete na Londýn Stansted ako sa dostanem do centra - Aký tarif si mám vybrať?
ďakujem
m.
Odporúčame článok na SKC stránke o letiskách:
http://www.slovenskecentrum.sk/page/115
Funguje ešte jedna autobusová spoločnosť Terravision, chodí zriedkavejšie, ale zase je lacnejšia. Lístok si môžete zakúpiť priamo u vodiča. Niekede ked letíte so spoločnosťou Ryanair, tak letušky ponúkajú lístky na Terravision ako aj na vlak Stansted Express na palube a je to o niečo lacnejšie ako keď si kupujete pri okienku.
Keď prídete do Londýna až potom si môžete zakúpiť lístok na metro alebo autobus.
Príjemnú cestu
Nabízím bezpečnou a včasnou přepravu nejen ze všech Londýnských letišť klimatizovaným vozem s řidičem. Možno také jako taxi, kurýr výlety po okolí na přání nebo možnost okružní jízdy po Londýnských památkách.
Ceny jsou od £25.
Cena zahrnuje letiště: Gatwick, Heathrow, London City Airport, Luton, Stansted
Rezervace či Vaše dotazy na tel čísle +44 (0)751170 9000
nebo na e-mailu: londonairports @ yahoo .co .uk
Prosim Vas vie mi niekto povedat ci z letiska Stansted ide priamo na zeleznicnu stanicu Viktoria EASY BUS EB2?
Pozerala som cestovne poriadky, ale maju tam len casy odchodu, neviem sa v tom zorientovat dakujem.
A kde presne ma tento bus pri letisku stansted zastavku?