Štúdium vo Veľkej Británii

Štúdium na vysokej škole Autor Príspevky Posledný príspevok

London Metropolitan University

Rosalie 9 22.04.2012
Rosalie
Štúdium vo Veľkej Británii » Štúdium na vysokej škole

Posledné pridané príspevky - SK fórum

London Metropolitan University712 krát

22.04.2012 | Rosalie

:) diiki, no ja mam na Metropolitan odbory Business Law, Law + International Relations a IR (with Law)... takze tak. Na MDX mam len pravo. No a teraz este rozmyslam nad Westminstrom, lebo tam maju zaujimavy odbor - European…

09.04.2012 | okah

Zvaz si aj ake predmety su na medzinarodnych vztahoch a ake su moznosti volby. Ja som si vtedy vyberal z pomedzi 6 univerzit a zavazila skladba predmetov na Metropolitan pred Westminster. Na Metropolitan to bolo zaujimavejsie…

02.04.2012 | Rosalie

:)) dakujem, no ja sa teraz neviem rozhodnut ci ist na Metropolitan, alebo Middlesex... 

19.02.2012 | okah

Ahoj, urobil som si iba bakalara. Vratil som sa na SK a bakalara mi uznali na UMB BB :-) Vela stastia

18.02.2012 | Rosalie

tak super, dakujem za "vyklad" :)) zatial mi z tejto univerzity neodpovedali, cize zatial som prijata len na Middlesex University na pravo...   a spravil si tam aj bakalara aj magistra?? Po studiu si sa vratil na SK?…

06.02.2012 | okah

Ahoj, studium bolo ok. Pacila sa mi tam hned prva hlaska profesora ,,Ja som tu preto, aby som vas nieco naucil a aby ste ziskali co najlepsi diplom" - velmi povzbudive. Obzvlast prve dni, ked clovenk nevie co cakat a kedze…

30.01.2012 | Rosalie

oh, super ze sa niekto nasiel, ani neviem kde mam zacat O:-)) takze... ake bolo to studium? Moc tazke, vela ucenia? Aki boli profesori? a... je to dobra univerzita?? bral si si aj tu studentsku pozicku, ci?   toolko…

21.01.2012 | okah

Ahoj, ja som studoval medzinarodne vztahy na London Metropolitan Uni. Daj vediet co ta zaujima. Mato

19.01.2012 | Rosalie

Zdraviim, chcela by som sa opytat ci je tu niekto, kto studuje na London Metropolitan University medzinarodne pravo alebo Medzinarodne vztahy a pravo??? Mala by som niekolko otazok, kedze sa tiez chystam na tuto univerzitu…