Potrebujem poradiť kde nájisť súrne prácu.

Príspevok č.: 71 | 01.04.2011 20:52Maniak

V pracovných agentúrach ktoré som navštívil pre mna prácu údajne nemajú, jedna agentúra má ale prácu mi dá až keď budem mať NINO, to mi príde až do mesiaca, to tu už asi ani nebudem ak nenájdem rýchlo prácu. Nepoznáte niekto nejakú agentúru ktorá práve teraz ponúka nejakú prácu kde netreba výborne hovoriť po anglicky, netreba mať nejaké kurzy alebo niekoľkomesačné skúsenosti?

Alebo nepoznáte niekto nejakú akúkoľvkek prácu v Londýne kde sa dá zamestnať so slabšou angličtinou a dá sa nastúpiť hneď?

Mám skúsenosti s prácami v sklade a kuchyni ale ako som už spomínal, vezmem čokoľvek.

Registrujte sa alebo sa Prihláste pre pridanie príspevku

Príspevok č.: 75 | 10.05.2011 22:05admin

Odporucame si precitat vsetko, co mame na nasej stranke o praci. 

http://www.slovenskecentrum.sk/sk/page/4/praca-v-anglicku-#left

Do pozornosti davame aj stranky ako www.pohyby.co.uk a www.gumtree.com. Na nasej stranke nie je tolko pracovnych ponuk.

Registrujte sa alebo sa Prihláste pre pridanie príspevku

Príspevok č.: 181 | 14.04.2014 20:59Adriana

JE TO PODVOD? ALEBO LEN NAOZAJ ZVLASTNE POZIADAVKY NA VSTUP DO KRAJINY....SOS!Zdravim vsetkych a velmi prosim o radu. Momentalne som na Slovensku a rada by som vycestovala ako au-pair do UK. Cez internet som si nasla vhodnu rodinu a po obojstrannej dohode sme zacali vybavovat moje papiere na pre moje vycestovanie.Dostala som mail z Home Office, v ktorom boli instrukcie na zaplatenie tzv. Point-based system (PBS) cez Money Gram Post Office vo vyske 800GBS adresovane na moje meno do UK. Pritom som im mala naspat poslat prescanovanu kopiu ustrizku s bezpecnostnym kodom o prebehnutej transakcii. Dalej som mala zaslat neuveritelnych 1500GBP zasa ces Money Gram istemu pravnikovi, ktory mi doporuceny Home Officom a vraj tato suma bude sluzit na otvorenie uctu v UK ako zakladny kapital.....  Snazila som sa overit tento postup na viacerych instituciach, na Anglickom velvyslanectve na Slovenku sa so mnou vobec nebavili, ani na Slovenskom Velvyslanectve v Londyne mi nevedeli absolutne poradit...no a na Ministerstve zahranicnych veci ma upozornili, ze mam volat Velvyslanectvo....Na internete som si nasla info o tom, ze au-pair by sa mala registrovat v Home Office az ked je zamestnana, cize do 30 dni po prichode do UK a nie este pred vycestovanim, ked vlastne este nepracuje.Takze tuna hovorime o neuveritelnych 2800!!! euro, ktore ma potencionalna au-pair girl zaplatit este pred vycestovanim a naviac do krajiny, do ktorej ani nepotrebuje viza na vstup?Nema niekto z vas podobne skusenosti? Je toto naozaj oficialny postup? Velmi prosim o akukolvek radu na adresu: adrianavhp@outlook.itRegistrujte sa alebo sa Prihláste pre pridanie príspevku
Práca vo Veľkej Británii » Práca v Londýne » Potrebujem poradiť kde nájisť súrne prácu.1 |