Zháňa niekto kolegu? Dám finančnú odmenu za vybavenie pracov

Príspevok č.: 61 | 24.02.2011 18:44Maniak

Plánujem ísť do UK no podľa toho čo čítam tak ísť robiť do UK cez inzerát na pohovor pri ktorom ma nemusia zobrať do roboty alebo cez drahú sprostriedkovatelnú agentúru ktorá sa nezaručuje dohodnutým vybavením roboty alebo cez agentúru dočasného zamestnávania ktorá mi nemusí zohnať robotu hneď je dosť veľké ryziko a hazard.

Preto je asi najlepšie ísť cez známosť a tu nastáva problém, nemám známosť v UK. Preto ma napadlo že ak niekto pracujete vo firme v UK kde potrebujete ďalšieho zamestnanca tak by ste mi mohli vybaviť také miesto s ubytovaním, samozrejme nechcem to zadarmo, s každej výplaty dám 5% tomu kto mi to miesto vybavý po dobu 3och výplat, čiže dokopy 15%.

Niečo o mňe: Mám 21 rokov, mám preukaz na elektrické nízkozdvyžné vozíky platný aj v UK, mám aj prax v sklade ako picker a vykladač kamiónov :D. Vyučený som ako kuchár s nadstavbou spoločné stravovanie takže môžem aj pomáhať v kuchyni, prax mimo školy nemám. Písať a rozumieť písanej angličtine viem pomerne dobre, hovoriť viem na mierne pokročilej úrovni a rozumieť hovorenej angličtine mám trochu problém ale to sa dúfam rýchlo zmení v UK :).

 

Registrujte sa alebo sa Prihláste pre pridanie príspevku

Príspevok č.: 84 | 18.06.2011 22:02profesor

Reakcia na príspevok č.: 61

Ahoj, hociktorá agentúra (a tu nemyslím prostredkovateľské agentúry z nášho krásneho a mladého Slovenska) Ťa zamestná za minimálnu mzdu v niektorom studenom potravinivom sklade v UK. Tie najlepšie agentúry sú napríklad: Twentyfourseven, Rapier, Tempine, atď. To však neznamená, že sľúbene obrovské prachy aj naozaj zarobíš. Jednak Ťa maffia východniarov môže rýchlo vyradiť z hry, v inom prípade možno Ťa nezavolajú do roboty ani 5krát do týždňa, keď nie si kamarát so superserióznimi teem-leadermi (to sú tiež naši krajania, trošku lepšie rozprávajú po anglicky, to je všetko). Môže sa stať, že pri rozdelení práce v sklade dostaneš tie najmenšie palety s najťažším tovarom, prípadne Ti cez počítačový systém zmanipulujú tvôj výkon...a nemá to konca.

Briti ojebávajú slovákov, slováci iních slovákov, lotyšov a maďarov a poliaci všetkých. A tak je to v poriadku. :)

Registrujte sa alebo sa Prihláste pre pridanie príspevku
Práca vo Veľkej Británii » Práca mimo Londýna » Zháňa niekto kolegu? Dám finančnú odmenu za vybavenie pracov1 |