problém s pracovnými inzerátmi

Príspevok č.: 60 | 22.02.2011 21:33Maniak

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na jednu zásadnú vec. Dá sa nejako zistiť s pracovného inzerátu o akú prácu ide keď sa jedná o prácu PICKER?

Na slovensku je to pomerne jednoduché, picker je človek čo v sklade behá na nízkozdvižnom vozíku s názvom llop a zbiera tovar s regálov na palety a tie odnáša k bránam.

V UK sa pod pojmom picker skrýva pozícií viac aj keď som zistil že robota ktorú mám ja na mysli bude asi ORDER PICKER, lenže aj keď je order picker to čo myslím tak som zistil že ani to neni tak jednoznačné, v UK sa totižto pickuje čiže zbiera tovar v skladoch nielen na llope ale aj na inom vozíku ktorí nemusí byť nutne nízkozdvižný, na páse a peši s paletákom pričom posledné dve zmienené pozície sú väčšinou platené len minimálnou mzdou. Podľa čoho teda mám hľadať v UK inzerátoch prácu pickera ktorú myslím ja?

Odpoveď je pre mňa velice dôležitá pretože do UK idem s pomerne slabou znalostou angličtiny tak sa spolieham len na to že si nájdem rovnakú prácu pickera v akej už mám prax s vozíkom na ktorí už mám aj v UK platný preukaz.

Registrujte sa alebo sa Prihláste pre pridanie príspevku
Práca vo Veľkej Británii » Iné » problém s pracovnými inzerátmi1 |